USUI REIKI - INRE LUGN OCH HARMONI

Usui Reiki är den ursprungliga traditionella formen av Reiki, grundad av dr Mikao Usui som levde i Japan 1865-1926. Det är en mjuk behandlingsform som är effektiv vid, smärta, stress, oro, ångest och nedstämdhet. 

 

Trauma, rädslor, stress och oförmåga att slappna av skapar blockeringar i kroppen och immunförsvaret försvagas. Det är viktigt att rensa bort så mycket som möjligt som stör energiflödet i kroppen.

 

Stress har visat sig att det kan vara något av det skadligaste som finns att utsätta kropp och själ för om inte återhämtning sker. Det är återhämtningen som är så viktig för att återställa balansen i kropp och sinne. Där är reiki en fantastisk möjlighet att använda sig av för att få tillbaka en harmoniserad livsenergi.

 

Kronisk stress kan döda en del av dina hjärnceller. Hittills har vi beundrat dem som kan ha 5 bollar i luften, men det är dags nu att ändra på värderingarna och börja beundra dem som lever ett balanserat liv.

 

Under en behandling får du tillfälle att slappna av mycket djupt och då aktiveras kroppens egna läkande krafter, du får tillfälle att återhämta dig. En behandling är kravlös, läkande och mycket behaglig. Du behöver inte bete dig på något speciellt sätt utan att bara vara.


Effekterna av en Reiki-behandling är:

  • Minskad stress

  • Avslappning

  • Läkning av kropp och sinne

  • Höjt immunförsvar

  • Förstärkning av din energihöjande medvetenhet

  • Emotionellt lugnande

  • Helande på själsnivå

De fem reiki principerna:

1. Bara för i dag, ska jag leva i tacksamhet.

2. Bara för i dag, ska jag inte oroa mig.

3. Bara för i dag, ska jag inte vara arg.

4. Bara för i dag, ska jag utföra mitt arbete hederligt.

5. Bara för i dag, ska jag visa kärlek och respekt för varje levande varelse.

                                                           - Mikao Usui -

Pilhäcksgatan 9,

418 71 Göteborg

wimira@mail.com

0704/ 953 103

​© 2017 Proudly created by Sandra Sasic