KROPP & SJÄL I BALANS

Om Wimira

Wimira tror på människans egen inneboende kraft och läkningsförmåga. Och respekt för att varje individ har sin egen sanning och verklighet. Jag som driver Wimira heter Sandra Sasic och jag vill genom min verksamhet främja hälsa och det friska inom oss, friskvård. Wimira har varit en dröm som har fått växa och ta form under lång tid, dels genom min egen livsresa och genom flertal utbildningar inom hälsa och personlig utveckling: coachning, healing, mindfulness, qi gong, access bars, meditation, mindful tapping (vidareutveckling av EFT), Rapid Transformational Therapy (RTT), reiki och hypnoterapi. Det senaste tillskottet är testbaserad cellhälsa, ett unikt skandinaviskt näringsprogram som hjälper dig att på naturlig väg komma i optimal fysisk och psykisk balans.

 

Hypnoterapi är en kraftfull terapiform för att hitta orsaken till ett problem och bli fri från det på väldigt kort tid. Reiki hjälper till att rensa blockeringar i kroppen som stör livsenergin att flöda fritt. För att hjälpa dig att bli den bästa versionen av dig själv använder jag mig av båda mina metoder beroende på var behovet finns. Utgången är att först rensa bakåt och det som stör livsenergin, för att sedan stärka framåt.

 

Du kom till jorden i vetskap om att du är perfekt. Men någonstans på vägen blev du präglad av andras ord och handlingar att tro något annat. Det är dags att ta tillbaka din egen kraft och bli mästaren i ditt eget liv. För du är unik, det finns ingen annan som du. Och det finns heller ingen annan som vet vad som är bäst för dig. Du har dina svar och din sanning. 

 

Varför ett lejon?

Lejonet för mig symboliserar mod, kraft, stolthet och frihet. Som Aslan i Narnia. Det krävs mod att förändra och gå sin egen väg, kraft att stå upp för sig själv och sin egen sanning, ryta i från och sätta gränser när det behövs. På bilden ser ni mig och mitt eget lilla lejon, Dennis, som kom in i mitt liv när jag var hemma sjukskriven på grund av utmattning och utbrändhet. Min räddare och stora hjärta.

 

Lejonet inom mig hade tappat all kraft, ork och livsglädje.  Jag var fångad och instängd. Jag hade vissnat efter att i många år gått emot mig själv och inte lyssnat på min inre röst. Till slut blev jag sjuk. Resan tillbaka har varit lång och det har krävts mycket mod att börja följa mitt hjärta, trots starkt inre motstånd och rädsla. Men jag visste inom mig att om jag inte gör dessa nödvändiga förändringar, kommer jag aldrig att må bra. Det gäller att våga möta rädslorna och förstå varför de finns där. Men inte låta de bli ett hinder. 

"The greatest fear in the world is of the opinions of others. And the moment you are unafraid of the crowd you are no longer a sheep, you become a lion. A great roar arises in your heart, the roar of freedom"                         - OSHO

Utbildningar:

Cert. Hypnoterapeut, National Guild of Hypnotists (NGH)

Cert. Hypnoterapeut, Skandinaviska Akademin för hypnotisörer och hypnoterapeuter (SAHH)

Rapid Transformational Therapist Practitioner (RTT), Marisa Peer Method (pågående)

Cert. Pure Energy Healer, Pure Energy Healing Academy Mark Bajerski

Access Bars Certified Practitioner, Access Consciousness

Dipl. Livs och Mindfulness coach, Livscoachakademin

Dipl. Friskvårdscoach, Livscoachakademin

Mindful Tapping steg 1 och 2, Center för energipsykologi Kjell & Ann-Sofi Forsberg

Cert. Professionell utövare Angelic Reiki®, Secourong
Gun Moss Bjerling

Pilhäcksgatan 9,

418 71 Göteborg

wimira@mail.com

0704/ 953 103

​© 2017 Proudly created by Sandra Sasic