KROPP & SJÄL I BALANS

Om Wimira

Wimira tror på människans egen inneboende kraft och läkningsförmåga. Och respekt för att varje individ har sin egen sanning och verklighet. Jag som driver Wimira heter Sandra Sasic och jag vill genom min verksamhet främja hälsa och det friska inom oss, friskvård.

 

Grunden i mina behandlingar är att hitta orsaken och lösa upp de blockeringar som stör din livsenergi från att flöda fritt. Ju mer vi hjälper till att balansera och stärka desto större förutsättningar ger vi våran kropp att få igång dess självläkande förmåga. Allting är energi, energi är allt. "Vi måste först rensa i rabatterna för att kunna så nya frön".

 

Du kom till jorden i vetskap om att du är perfekt. Men någonstans på vägen blev du präglad av andras ord och handlingar att tro något annat. Det är dags att ta tillbaka din egen kraft och bli mästaren i ditt eget liv. För du är unik, det finns ingen annan som du. Och det finns heller ingen annan som vet vad som är bäst för dig. Du har dina svar och din sanning.

Man kan säga att du är huvudföraren i bilen och jag är din GPS som leder dig till ditt mål och din destination! Hur vill du leva ditt liv? Vem vill du vara? Vad vill du göra? Livet är här och nu. De val du gör i dag, påverkar och skapar ditt i morgon. Så vilken väg väljer du att ta i dag? Vilken är din nya destination? Endast din egen fantasi sätter gränserna för vad du kan uppnå. Tillsammans skapar vi din nya livskarta.

Med värme,

Sandra Sasic

Pilhäcksgatan 9,

418 71 Göteborg

wimira@mail.com

0704/ 953 103

​© 2017 Proudly created by Sandra Sasic